Labeling / sleeving

Victri – Compleet en zorgeloos verpakken

Bij Victri streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten af te vullen, maar bieden we ook een volledig servicepakket aan dat verder gaat dan de basis. Ons toewijding aan kwaliteit en veelzijdigheid wordt duidelijk in ons aanbod van label- en sleevingdiensten.

Totaalpakket voor Uw Verpakkingen

Onze label- en etiketteringsservices zijn ontworpen om te voldoen aan diverse behoeften. Ons ervaren team kan u hiermee verder helpen.

Sleeven maakt gebruik van de volledige oppervlakte van uw product, wat resulteert in een indrukwekkende visuele impact. In tegenstelling tot conventionele etikettering wordt elke millimeter van uw verpakking op de meest optimale manier benut. Hierdoor kunt u op een opvallende manier uw product in de kijker werken en de aandacht trekken van uw doelgroep.

Vertrouw op Victri voor een Volledige Verpakkingsoplossing

Of het nu gaat om afvullen, labelen, of sleeven, Victri is uw betrouwbare partner voor het leveren van een totaalpakket aan verpakkingsservices. Ontdek de mogelijkheden voor uw producten en laat ons u helpen om indruk te maken op de markt.Heeft u een verpakkingsprobleem en u vindt niet meteen de geschikte oplossing?
Victri is een flexibel bedrijf dat graag meedenkt en groeit met haar klanten.
Nieuwe investeringen in het machinepark vallen hier zeker onder.

Contacteer ons voor een offerte of meer informatie!