Over ons

Victri: Uw toonaangevende co-packer in Zandvoorde, Oostende

In 2016 hebben Frederik en Anneleen Sanders, broer en zus, een deel van het familiebedrijf overgenomen om Victri op te richten met als doel een betrouwbare partner te worden op vlak van co-packing. Onze kernactiviteiten omvatten het professioneel afvullen van producten, met specialisaties in food, non-food, en sleeving/etikettering.

Binnen Victri streven we naar het bieden van duurzame oplossingen voor bedrijven met specifieke afvuleisen. Mocht een oplossing niet binnen onze bestaande mogelijkheden liggen, dan investeren we graag in aanvullende installaties om aan specifieke behoeften te voldoen.

Onze operationele focus ligt op kwaliteit, hygiëne, en veiligheid, wat wordt onderstreept door de nodige certificaties waarover we beschikken.

Als loonverpakker hebben we een solide reputatie opgebouwd met tevreden klanten die onze flexibiliteit en hands-on aanpak waarderen. Bij Victri hechten we veel waarde aan het opbouwen van sterke vertrouwensbanden met onze klanten, waarbij we het respecteren van productie- en beroepsgeheimen hoog in het vaandel dragen.

Met ons uitgebreide machinepark en de constructie van ons duurzame gebouw zijn we klaar om een efficiënte en betrouwbare dienstverlening aan te bieden. Onze productieprocessen zijn georganiseerd in aparte productiecellen om contaminatie tussen verschillende producten te voorkomen.

Door het overnemen van de productie van onze klanten, stellen we hen in staat zich volledig te richten op marketing en verkoop, terwijl wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van het verpakkingsproces.

Ontdek vandaag nog wat Victri voor uw bedrijf kan betekenen en neem contact met ons op voor persoonlijk advies op maat.

Victri – WE PACK YOUR PRODUCT